LJUTA JE ZBOG ĐOKOVIĆEVOG STAVA: Američka teniserka napala Novaka
Foto: Nemanja Nikolić

zapalila društvene mreže

LJUTA JE ZBOG ĐOKOVIĆEVOG STAVA: Američka teniserka napala Novaka

Tenis -

Američka teniserka Danijela Kolins kritikovala je na Instagram profilu Novaka Đokovića, zbog izjave kako će se Otvoreno prvenstvo SAD teško održati jer su pravila veoma rizogorozna, a po njima bi teniseri morali da spavaju na aerodromu i suoče se sa nizom problema.

"Novače ovo je veoma kontradiktorno u odnosu na vaš prethodni komentar kako bi teniseri koji su u top 100 trebalo da doniraju novac onim slabije plasiranim. Niko nije zaradio nikakav novac od februara. Sada imamo sjajnu šansu na US openu, čiji čelni ljudi žele da se turnir održi sa nekim striktnim bezbednosnim uslovima, kako bismo se svi osećali sigurno", napisala je Kolins na Instagramu i dodala:

"Ovo je ogromna šansa za igrače da krenu da zarađuju novac, a sada imamo tenisere iz vrha koji govore kako je dovođenje jednog člana stručnog štaba sa sobom teško jer neće biti u mogućnosti da dovedu kompletnu pratnju. Ako je tako bezbedno i ako USTA, WTA i ATP urade sve kako bi zaštitili zdravlje tenisera, onda mislim da bi trebalo da ih podržimo. Lako je nekome ko je zaradio skoro 150 miliona dolara od turnira u karijeri da kaže drugima šta da rade sa svojim novcem, a onda odbije da igra US open".

Kolins, koja je 51. teniserka sveta, kaže da bi najbolji teniser sveta trebalo da podrži plan US opena.

"Većina tenisera, među kojima sam i ja, ne putuje na turnire sa velikom pratnjom i nama je potrebno da turniri počnu da se igraju. Bilo bi lepo kada bi najbolji teniser sveta podržao ovu priliku, a ne da je kvari".

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track