HRVATSKI TENISER OTKRIO ZAŠTO VOLI SRBE: Ćorić bez ustezanja o Novaku i Filipu, Srbima i Hrvatima!
Foto: AP

drugari pre svega

HRVATSKI TENISER OTKRIO ZAŠTO VOLI SRBE: Ćorić bez ustezanja o Novaku i Filipu, Srbima i Hrvatima!

Tenis -

Trenutno 33. igrač na ATP listi govorio o svom prijateljstvu sa Đokovićem i Krajinovićem

Borna Ćorić, teniser iz Hrvatske, otkrio je da ima sjajne odnose sa srpskim teniserima i da nije opterećen bliskom prošlošću između dva naroda.

Teniser iz Zagreba je mnogo dobar prijatelj sa Novakom Đokovićem i Filipom Krajinovićem, ali i sa ostalim teniserima iz Srbije.

foto: Pritnscreen/Instagram

- Mi smo sjajni prijatelji, bez obzira što je bilo između naših naroda u bliskoj prošlosti. Filip Krajinović je na primer, jedan od mojih najboljih drugova. Čujemo se stalno. Dogovorio sam se čak i da sredinom jula idem kod njega u Beograd i da tamo treniram - rekao je Borna Ćorić za portal Ubitenis, u razgovoru sa poznatim italijanskim novinarom Ubaldom Skanagatom, a potom nastavio:

- Svestan sam da ljude i dalje opterećuju ratovi iz devdesetih i da neke stvari ne mogu da se zaborave. Međutim, ja uživam u svakom trenutku sa svojim prijateljima iz Srbije. Sve su to sjajne ličnosti i siguran sam da i oni na isti način misle o meni.

Borna Ćorić, inače 33. teniser na ATP listi, biće učesnik Adrija tura na turniru u Zadru 20. i 21. juna koji organizuje Novak Đoković. Tu će imati priliku da se vidi sa svojim srpskim prijateljima.

Kurir sport/www.www.ubitennis.com/

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja