ZGODNA SRPKINJA PONOVO JE GLAVNA TEMA U HRVATSKOJ! Kad Hrvati zapevaju Kragujevčanki: O MARIJANA... SLATKA MALA MARIJANA
Foto: Reuter

očarala komšije

ZGODNA SRPKINJA PONOVO JE GLAVNA TEMA U HRVATSKOJ! Kad Hrvati zapevaju Kragujevčanki: O MARIJANA... SLATKA MALA MARIJANA

Tenis -

Marijana Veljović, teniski sudija iz Kragujevca, ponovo je u žiži interesovanja hrvatskih medija.

Marijana je pre dve godine sudila finalne mečeve Dejvis kupa između Francuske i Hrvatske i donela je sreću komšijama, koji su po drugi put u istoriji postali prvaci sveta u tenisu.

Marijana je oduševila Hrvate. Tamošnji mediji su u superlativima pisali o sudiji iz Srbije. Ova šarmantna Kragujevčanka očarala je hrvatske tenisere, navijače... Nakon meča su joj pevali čuveni hit od Dubrovačkih trubadura: "Marijana".

"Marijana, slatka mala Marijana, ja ću te čekati, dok ne svane dan. Marijana, slatka mala Marijana..."

Tokom meča konstantno su joj dobacivali sa tribina, a ona ih je ignorisla. Međutim, kad se meč završio sa tribina je krenula pesma, a Marijana se okrenula ka navijačima i pozdravila ih aplauzom.

Kasnije je prokomentarisala gest hrvatski navijača.

"Krajnje simpatična pesma", rekla je Marijana.

foto: Profimedia

Ugledni hrvatski portal "Večernji.hr" prenosi kako je Kragujevčanka ponovo zablistala na beogradskom Adria tour-u i nestrpljivo isčekuju da je vide u Zadru, pošto je dobila poziv da učestvuje i na drugom humanitarnom turniru koji organizuje Novak Đoković.

foto: Printscreen

Podsetimo, turnir u Zadru na programu je ovog vikenda.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track