Najnovije vesti

AKO ĐOKOVIĆ NE DOĐE U ŠIBENIK, JA ĆU U ZADAR! Majka Dražena Petrovića želi da upozna Novaka!
Foto: Nemanja Nikolić, Profimedia, Screenshot

SJAJNO!

AKO ĐOKOVIĆ NE DOĐE U ŠIBENIK, JA ĆU U ZADAR! Majka Dražena Petrovića želi da upozna Novaka!

Tenis

Najbolji srpski teniser Novak Đoković trenuto se nalazi u Hrvatskoj gde je definitivno glavna atrakcija. 

Veliku pažnju javnosti privukao je Novak svojom pojavom u Zadru, a među mnogima oglasila se i majka Dražena Petrovića - Biserka Petrović. 

Hrvatski mediji preneli su informaciju kako je Đoković tokom boravka u Hrvatskoj trebalo da obiđe Šibenik, grad bivšeg košarkaša i njegov spomenik.

"Istina je, takav je bio plan. Iskrslo je nešto, tako su meni javili. Novak je imao neke druge obaveze pa sada čekam da se dogovorimo. Ako ništa drugo, i on do petka ne dođe u Šibenik, idem ja u Zadar", ispričala je Biserka Petrović za "24sata.hr".

Takođe se dotakla i svoje izjave za Kurir svojevremeno da "u Novaku vidi svog sina Dražena".

"Svi sportisti su veliki ljudi, ja ih tako gledam. Oni dele svoje bogatstvo s drugima, oni ga ne čuvaju za sebe. Svaki put kada Novak pobedi, naš muzej mu pošalje čestitku mejlom. To radimo i s drugim sportistima, našim rukometašima, fudbalerima, ma svima. To radim zato što na sport ne gledam odvojeno, ne gledam samo na košarku ili samo na tenis, gledam na sve zajedno kao celinu i tako učim sve koji rade kod nas u muzeju. Tako će biti dok sam ja živa, a i posle", rekla je ona.

Ona je istakla da je Novak trebalo da obiđe još ranije Muzej Dražena Petrovića u Zagrebu, ali nije to učinio jer je počela svetska pandemija koronavirusa.

"Moram reći da mi je Đoković baš pri srcu jer se ponaša tako veličanstveno, voli ljude, bili smo gosti njegovih roditelja kada se igrao fajnal-for Evrolige u Beogradu. Od tada smo stalno u vezi. Prava sportska porodica. I roditelji koji prate svoju decu tako da im nije novac na prvom mestu nego jedna osobina da se ljudima ipak da nešto pozitivno", zaključila je Biserka Petrović.

Kurir sport 

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...