EMOTIVNI SUSRET NOVAKA ĐOKOVIĆA I BISERKE PETROVIĆ: Evo šta su poklonili jedno drugom! VIDEO, FOTO
Foto: Mario Ćužić / HTS

prelepo

EMOTIVNI SUSRET NOVAKA ĐOKOVIĆA I BISERKE PETROVIĆ: Evo šta su poklonili jedno drugom! VIDEO, FOTO

Tenis -

Samom početku Adria Toura prethodio je emotivan susret Biserke Petrović i Novaka Đokovića.

Prvi teniser sveta toplo je pozdravio majku prerano preminulog košarkaškog Mozarta pa su za ovu specijalnu priliku izmenili poklone.

Novak je dobio Draženov dres iz Nju Džersi Netsa, a on je Biserki Petrović darovao svoj reket koji je i potpisao.

foto: Mario Ćužić / HTS

Ovaj susret koji je povezao dvojicu velikih sportista vidljivo je ganuo najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića.

foto: Mario Ćužić / HTS

“Ovo je vrlo emotivan trenutak i jako sam dirnut što ste došli. Hvala Vam gospođo Petrović što ste nam ukazali veliko zadovoljstvo i čast svojim dolaskom. Hvala Vam na lepim poklonima, držaću ih na posebnom mestu u svom domu kao veliku uspomenu. Dražen je ikona sporta u celoj regiji. On je obeležio ne samo košarku već celi sport. Čovek je kojem su se svi divili. Ostavio je dubok trag u srcima svih ljudi širom sveta svih onih koji prate košarku, a i sport. Imao sam priliku da slušam nekoliko Vaših i Aleksandrovih intervjua i ono što je ostavilo najveći utisak na mene je dokumentarac Jednom braća. Tim putem sam još bolje upoznao celu priču. Čast mi je da stojim pored Vas. Nažalost nikada nisam imao priliku biti sa Draženom, ali osećam njegovo prisustvoo ovde sa Vama. Hvala Vam puno što ste došli!" izjavio je Novak Đoković.

foto: Mario Ćužić / HTS

Susret je dirnuo i Draženovu majku Biserku:

„Oduševljena sa svime. Susret s Novakom bio je zaista uzbudljiv, oboje smo doslovno drhtali. On nije očekivao da ću moći ostaviti nepokretnog supruga i zaista doći. Poznajem njegove roditelje i bila mi je velika želja da ga vidim što sam i ostvarila. Poklonila sam mu Draženovu novi dres koja je stigao iz Njujorka .Ovo je po prvi put da je takav je dres napravljen za košarkaša iz Evrope i prvu je dobio upravo Novak Đoković. Kao da je bilo suđeno da je dobije. Slično je bilo i kada je Slovenija bila prvak Evrope, tada su mi dresovi također baš stigli iz Njujorka pa sam ih poklonila. Novak je meni poklonio teniski reket koji će dobiti posebno mesto u muzeju.“ – istaknula je Biserka Petrović.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track