HRVATSKI KOŠARKAŠ NAS OPTUŽUJE ZA KORONU NA TURNIRU U ZADRU: Trebalo je testirati tenisere, oni su ipak DOŠLI IZ SRBIJE!
Foto: Profimedia

čemu to?

HRVATSKI KOŠARKAŠ NAS OPTUŽUJE ZA KORONU NA TURNIRU U ZADRU: Trebalo je testirati tenisere, oni su ipak DOŠLI IZ SRBIJE!

Tenis -

Košarkaš Zadra Karlo Uljarević nada se da nije zaražen koronavirusom tokom revijalne utakmice na kojoj su pored ostalih tenisera igrali i Borna Ćorić i Grigor Dimitrov koji su pozitivni na Kovid-19.

U razgovoru za "večernji list" Uljarević je uputio kritiku zbog odluke da teniserima bude dozvoljen ulaz u Hrvatsku,a posebno mu je zasmetala jedna stvar. Srbiju nikako nije mogao da izostavi.

foto: Mario Ćužić / HTS

- Uživo sam gledao samo jedan dan kada su bile kvalifikacije, a ostalo sam pratio na televiziji. Ispada da je i bolje da nisam išao u onu masu ljudi. Pa tu je ovih dana prošlo 15-20 hiljada ljudi koje nitko nije testirao. Mi smo zapravo prebrzo otvorili granice jer su nam ove nove zaraze doneli stranci. I zato mi nije jasno zašto i ovi teniseri i njihovi timovi nisu bili testirani pre ulaska u Hrvatsku ili po dolasku. Pa ipak su oni došli iz Srbije koja još uvijek ima visoke brojke zaraženi - rekao je mladi igrač Zadra.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track