BRUTALNI DINO RAĐA: Neverovatna je količina SR**A po Novaku ovih dana! Pomogao je Hrvatima, bio je dobar i POJEO GO***
Foto: Fejsbuk

BEZ DLAKE NA JEZIKU

BRUTALNI DINO RAĐA: Neverovatna je količina SR**A po Novaku ovih dana! Pomogao je Hrvatima, bio je dobar i POJEO GO***

Tenis -

Legendarni hrvatski košarkaš Dino Rađa imao je šta da kaže kritičarima Novaka Đokovića.

Novak se preko noći našao na udaru medija, kolega, navijača, analitičara.... čitavog sveta! Kao da je on jedini krivac što su pojedini učesnici Adria tour-a zaraženi koronavirusom.

Hrvatski mediji su danima pisali hvalospeve o Srbinu, podizali su ga u nebesa, govorili da je najveći Srbin koji je ikada hodao Hrvatskom... Međutim, sad je neprijatelj broj jedan...

Zbog svega što se piše i piča, legendarni Rađa je imao potrebu da se oglasi i stane u odbranu najboljeg tenisera na svetu.

Njegov "post" na društvenoj mreži Fejsbuk prenosimo u celosti:

- Neverovatna je količina sr**a po Novaku ovih dana. Takmičenje ko će ga više pokenjati. Čovek je uradio sve da pomogne nama Hrvatima da se promovišemo i da pokušamo da spasimo bar deo sezone. I naravno, budi dobar pojedi go**o. Jeli bilo grešaka, naravno da jeste. Ali u prvom redu Dimitrov i organizacija, pa tek onda ostali učesnici. Kao poređenje pogledajte kafiće, noćne klubove vikendom, utakmice, sednice, javni prevoz ... Sve puno ljudi i niko ne nosi ni masku, niti se drži distance. Ali naravno da nije osnova sr*** po Anti i Mati. Zato po Novaku udri iz svih oružja. A čovek je rizikovao svoje zdravlje da nama nešto uradi. O časnim sestrama iz Đakova tek pokoja stidljiva rečenica a situacija zasad duplo gora da ne tražim dalje. Ovo što se dogodilo pametni će shvatiti kao upozorenje da je virus među nama i da ga treba ozbiljno shvatiti jer smo se svi zajedno previše opustili. Usput se vidi da smo bez obzira na status i imanje svi isto podložni virusima i da se moramo bolje držati uputstva. Zdravi i veseli bili! - poručio je Rađa.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track