OGLASIO SE HRVATSKI TENISER: Evo šta je Borna Ćorić rekao četiri dana otkako je pozitivan na koronu
Foto: Profimedia

Oglasio se hrvatski teniser

OGLASIO SE HRVATSKI TENISER: Evo šta je Borna Ćorić rekao četiri dana otkako je pozitivan na koronu

Tenis -

Hrvatski teniser Borna Ćorić rekao je danas da još ne pokazuje nikakve simptome korona virusa nakon što je testiran pozitivno na humanitarnom turniru Adrija Tur u Zadru.

Prošla su četiri dana otkako je Ćorić bio pozitivan i za sada nema nikakvih simptoma.

"Prošlo je nekoliko dana otkako sam bio pozitivan na kovid-19. Izuzetno sam zahvalan što se i dalje dobro osećam i nemam nikakvih simptoma. Hvala vam puno na svim porukama ljubavi i podrške koje sam dobio dok sam u izolaciji. Daću sve kako bi ostao u formi", poručio je 33. teniser sveta na tviteru.

Adrija Tur, čiji je inicijator i glavni organizator najbolji svetski teniser Novak Đoković, prekinut je u nedelju, uoči finalnog meča nakon što je Bugarin Grigor Dimitrov objavio da je pozitivan na novi virus.

Nakon toga su testirani svi igrači i osobe koje su dolazile u kontakt sa zaraženim bugarskim teniserom, a epilog je da su na kovid-19 pozitivni Novak Đoković i njegova supruga Jelena, Borna Ćorić, Viktor Troicki, Đokovićev kondicioni trener Marko Paniki, trener bugarskog tenisera Kristijan Groh, kao i novinarka sportske redakcije HTV-a Mirna Zidarić.

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track