Najnovije vesti

SERENA DOŠLA U BANKU SA MILIONSKIM ČEKOM, A ONDA ŠOK! Evo šta se desilo kada je Vilijamsova krenula da podigne prve pare
Foto: AP

ANEGDOTA

SERENA DOŠLA U BANKU SA MILIONSKIM ČEKOM, A ONDA ŠOK! Evo šta se desilo kada je Vilijamsova krenula da podigne prve pare

Tenis

Amerikanka Serena Vilijams, inače jedna od najplaćenijih teniserki na svetu, više puta je izjavila da se "belim sportom" nikada nije bavila zbog novca.

"Biznis insajder" je početkom ove godine sastavio lisu najlpaćenijih teniserki i tenisera ikada i na njoj Serena Vilijams zauzima visoko četvrto mesto sa 92,7 miliona dolara.

Ipak, Vilijamsova je uvek isticala da joj novac nikada nije bio važan.

"Nikada nisam razmišljala o parama, tenis sam oduvijek igrala iz ljubavi", rekla je nedavno Serena Vilijams.

foto: EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

Da bi slikovito objasnila koliko joj novac nije važan, ispričala je anegdotu. "Kada sam prvi put dobila ček na milion dolara, automobilom sam došla do šaltera banke i dala im ga kako bi mi taj novac stavili na račun. Zamolili su me da uđem u banku", otkrila je  Serena.

foto: AP

Takav stav prema parama ima iako nije odrasla u blagostanju. "Nas sedmoro je živelo udvosobnom stanu. Nikad nisam uspela da shvatim kako je roditeljima uspevalo da nam ništa ne nedostaje".

Otac joj je dugo bio i trener, ali se nije mešao u njene finansije.

"Od tinejdžerskih dana sama donosim odluke oko novca. Tako sam vremenom naučila šta je dobro, a šta ne", zaključila je Serena Vilijams.

(Kurir sport)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...