DRAMA NA TERENU Poznatoj teniserki POZLILO na meču: Zbog problema sa SRCEM panično je zvala doktora! BORILA SE ZA VAZDUH
Foto: Printscreen

strašno

DRAMA NA TERENU Poznatoj teniserki POZLILO na meču: Zbog problema sa SRCEM panično je zvala doktora! BORILA SE ZA VAZDUH

Tenis -

Poznatoj britanskoj teniserki Džoani Konti pozlilo je na meču protiv Marije Bouzkove u prvom kolu turnira u Leksingtonu, u Kentakiju.

14. teniserka sveta je već nakon par minuta igre osetila tegobe. Srce joj je ubrzano kucalo, teško je disala i malo je falilo da padne u nesvest.

Odmah je panično zatražila pomoć doktora.

"Srce mi je lupalo kao ludo bez razloga. Kao da nisam imala vazduha u plućima. Otkucaji su se ubrazli i nisu se spuštali, zbog toga sam osetila da mi se vrti u glavi i morala sam da porazgovaram sa doktorom i fizioterapeutom“, rekla je Konta.

foto: Printscreen

Ona je nakon ukazane pomoći i konsultacija sa doktorom ipak odlučila da nastavi meč. Poražena je od češke teniserke rezultatom 6:4, 6:4.

"Otkucaji su mi bili ubrzani kada sam izašla sa terena i odmah su obavili određene pretrage. Izuzetno sam spremna, ali to može da se dogodi. Bilo je potrebno neko vreme da se smirim, ali kada se to desilo mogla sam da se koncentrišem na tenis", rekla je nakon meča Britanka.

Meč je odigran u izuzetno teškim uslovima, bila je velika vlažnost, što je očito nije odgovaralo Britanki, koja je sličnih problema imala i ranije.

"Ne znamo zašto se to dešava, bilo je i stresnih situacija, ali i ne toliko. Jednostavno ne znamo, pošto je sporadično. Moraću da uradim EKG i vidim šta može da se uradi", zaključila je Konta.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track