LAGALI SU NAS! Isplivao NOVI SNIMAK Đokovićevog kobnog poteza i navijači TEK SAD KIPTE OD BESA ZBOG ISTORIJSKE NEPRAVDE!
Foto: Printscreen

sve je jasno

LAGALI SU NAS! Isplivao NOVI SNIMAK Đokovićevog kobnog poteza i navijači TEK SAD KIPTE OD BESA ZBOG ISTORIJSKE NEPRAVDE!

Tenis -

Navijači Novaka Đokovića ne mogu da se pomire sa činjenicom da je najbolji teniser planete diskvalifikovan sa US opena.

Smatraju da je odluka čelnika turnira skandalozna, nepravedna i da Srbin jednostavno nema tretman koji zaslužuje.

Podsetimo, Novak je izbačen sa turnira jer je na meču osmine finala slučajno lopticom udario linijskog sudiju. Iako je bilo jasno da srpski as nije imao naperu da nekoga povredi, nakon kraće rasprave doneta je odluka da se diskvalifikuje sa turnira. Glavni sudija Soren Frimel rekao je diskvalifikacija bila neizbežna, jer je odluka zasnovana na "činjenici da je Novak udario lopticu u besu". Smatraju da je Novak neodgovorno, u besu, na opasan način udario lopticu.

Navijači prvog reketa objavili su snimak koji dokazuje da to nije istina! Srbin jeste pogodio sudiju, ali kad se pogleda snimak svima je jasno da je kazna bila prestroga.

Na snimku se jasno vidi da Đoković nije udario lopticu "besno", već ju je izvadio iz džepa i poslao ka skupljačima loptica na kraju gema, kao što uvek radi. Spletom nesrećnih okolnosti završila je na vratu linijskog sudije, koja nije odregovala na pravi način.

"Još uvek pokušavam da vidim kako to ljudi definišu "bes", "ljutnju", "silinu" na osnovu ovoga" - zapitala se jedna Novakova navijačica, koja je objavila ovaj zanimljiv snimak.

Mnogi su se složili sa njom.

"Hvala Bogu na tehnologiji. Novi snimak izbliza pokazuje šta se desilo. Tu se vidi kako Nole, 'u besu', 'snažno udara' lopticu i pogađa sudiju. Pa, to je bio kraj gema, imao je lopticu u džepu i vratio ju je skupljačima. Lagali su nas! Molim vas, delite ovo!", jedan je od komentara.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track