JASNO ĆE ISTAĆI SVA VAŠA S**NJA I NAKON TOGA OSVOJITI TURNIR Burne reakcije nakon skandaloznog cenzurisanja Đokovića! GORI TVITER!
Foto: Printskrin

NAVIJAČI KIPTE OD BESA

JASNO ĆE ISTAĆI SVA VAŠA S**NJA I NAKON TOGA OSVOJITI TURNIR Burne reakcije nakon skandaloznog cenzurisanja Đokovića! GORI TVITER!

Tenis -

Velika bura podigla se u teniskoj javnosti nakon skandaloznog prekida i cenzurisanja Novakovog obraćanja na zvaničnoj konferenciji za medije na Rolan Garosu.

Podsetimo, Đoković je na konferenciji govorio o škakljivim temama vezanim za lošu organizaciju turnira, koronavirus i problemima u vezi sa testiranjem igrača na isti. Usred njegovog obraćanja organizatori su prekinuli konferenciju i zahvalili se Srbinu, a kasnije su na svoj zvanični kanal objavili cenzurisanu verziju njegovog izlaganja. Bilo je jasno kao dan da žele da ga ućutkaju.

"Voleo bih da su oni koji su bili pozitivni na testu - potom, 24 sata kasnije, još jednom bili testirani, kako bi se utvrdilo da li je ono bilo 'lažno pozitivan' rezultat, ili stvarno pozitivan. Ako je dvaput bio pozitivan rezultat, onda bi, naravno, trebalo da takav igrač bude van turnira, ali ako je u pitanju lažno pozitivan provobitni rezultat, trebalo bi mu dozvoliti da igra", počeo je Đoković priču, a onda je naglo prekinut.

"Hvala momci, hvala ti Novače. Završili smo", rekao je moderator dok je novinar postavljao pitanja Srbinu.

Postupak organizatora izazvao je žestoke reakcije ljubitelja tenisa na društvenim mrežama. Novakovi navijači su opravdano besni, a ima i onih koji smatraju da on kao idejni tvorac "Adria tour-a" nema pravo da napada bilo koga za lošu organizaciju.

"Obožavam ovog momka. On će jasno obelodaniti sva vaša s**nja i onda će osvojiti turnir", jedan je od komentara.

"Sad će Đoković morati da osvoji Rolan Garos", poručio je jedan fan srpskog asa.

"Da li je ovo moguće? Rolan Garos je još jedan Gren slem u nizu koji je obična sprdnja. Ovo je još jedan od razloga zašto je udruženje PTPA neophodno. Sram vas bilo", poručio je jedan besni navijač organizatorima Rolan Garosa.

"Zapadna demokratija, sloboda govora i sva ta s**nja" komentariše jedna ljubiteljka tenisa.

Naravno, oglasili su se i Novakovi hejteri:

"Ne uzimam za ozbiljno ono što Đoković govori posle fijaska na Adria Touru. Sada on govori da ne treba poštovati pravila francuskih vlasti, on samo radi ono što njemu odgovara. Smešno".

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track