ĐERE POSLE RANE ELIMINACIJA SA ROLAN GAROSA: Uslovi za igru su jako loši, Andersonu je sve išlo ''od ruke''
Foto: EPA/CAROLINE BLUMBERG

iskreno

ĐERE POSLE RANE ELIMINACIJA SA ROLAN GAROSA: Uslovi za igru su jako loši, Andersonu je sve išlo ''od ruke''

Tenis -

Srpski teniser Laslo Đere eliminisan je na startu Rolan Garosa, nakon što je danas poražen od Kevina Andersona sa 6:2, 6:3, 6:4.

Nakon meča svoje prve utiske srpskim novinarima preneo je teniser iz Sente.

- Nisam znao šta da očekujem. Jednom smo se samo sastali, u pitnaju je brza podloga u Indiji i bio je gust meč. Jako su bili teški uslovi za igru, pogotovo na početku meča. Igrali smo dok je padala kiša, lopte su se raščupavile već tokom zagrevanja što mi je u neku ruku pomoglo kod njegovog servisa. Međutim to je dosta usporilo i moj servis, ali i spin koji je moj zaštitni znak. On je igrao jako dobro, imao neverovatnu dubinu,bio sam iza linije veći deo meča i branio se skoro ceo meč. Onda nas je kiša prekinula, kada smo se vratili bilo je nešto bolje vreme, ali već sam imao brejk zaostatka i nisam bio psihički dovoljno jak za preokret. Dao sam sve od sebe u poslednjem setu, ali prosto nije išlo - rekao je Đere i dodao:

foto: AP

- Ne mislim da sam mogao bolje. Dao sam od sebe koliko sam mogao, šta god da sam pokušao nije išlo. Njemu je sve išlo od ruke, čak se i dobro branio što nisam očekivao od njega. Servis mi nije išao kako treba, o drugom servisu da i ne pričam...

Južnoafrikanac će u narednoj rundi igrati protiv Dušana Lajovića koji je ranije danas eliminisao Italijana Đanluku Mađera 6:4, 7:6 (7:4), 4:6, 6:1. Rolan Garos se igra za ukupni nagradni fond od 38 miliona evra.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track