ĐOKOVIĆ PECNUO POZNATOG NOVINARA, OVAJ MU ODGOVORIO: Hej, Novače, pogledaj moj šampionski zid! (FOTO)
Foto: EPA

ispravio grešku

ĐOKOVIĆ PECNUO POZNATOG NOVINARA, OVAJ MU ODGOVORIO: Hej, Novače, pogledaj moj šampionski zid! (FOTO)

Tenis -

Poznati italijanski novinar specijalizovan za tenis Ubaldo Skanagata, poslao je zanimljivu poruku najboljem teniseru sveta Novaku Đokoviću, koji se sprema za polufinale Rolan Garosa u kom mu je rival Stefanos Cicipas.

Đoković i Skanagata su nedavno imali situaciju posle Novakovog mečeva na Rolan Garosu, kada je Italijan upitao:

"Da li nekad odlučuješ da nam daješ duže odgovore jer nas poštuješ, ili želiš da ti novinari postavljaju manje pitanja, ili iz nekog drugog razloga?", pitao je Skanagata tom prilikom.

"Shvatiću to kao kompliment. Ali, pokušavam da vam dam materijala, ne viđamo se, teško je komunicirati na ovaj način, ali moramo da prihvatimo. Ne znam kako da shvatim tvoje pitanje... Ne znam da li si zadovoljan ili nisi zadovoljan mojim odgovorima. Ako hoćeš da skratim - skratiću. Reci mi, Ubi, znaš da si jedan od mojih omiljenih, kako god ti kažeš - biće", iskusno je Novak odgovorio, a potom je rešio i da malo "pecne" Italijana.

"Znaš da si jedan od mojih omiljenih, ali vidim da ja nisam jedan od tvojih. U pozadini vidim dva zanimljiva lica i tu definitivno nema mene", insinuirao je Đoković da je Skanagata pitanja postavljao iz prostorije u kojoj se u pozadini vide fotografije Rodžera Federera i Rafaela Nadala.

Italijan mu je na to odgovorio da Novak treba da mu pošalje neku lepu sliku, a Đoković uzvratio šaljivo da će to onda "biti teško".

Sada je Skanagata ažurirao "šampionski zid" i dodao Đokovića. Tom fotografijom se pohvalio na društvenim mrežama.

"Hej Novače, pogledaj moj poboljšani šampionski zid", napisao je Italijan uz priloženu fotografiju.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track