RUSKINJA IMA SNIMKE KOJI MOGU DA UNIŠTE KARIJERU ZVEREVU: Udario me je u lice i vikao da sam niko i ništa jer nemam PARE!
Foto: Profimedia

novi detalji nasilja

RUSKINJA IMA SNIMKE KOJI MOGU DA UNIŠTE KARIJERU ZVEREVU: Udario me je u lice i vikao da sam niko i ništa jer nemam PARE!

Tenis -

Najbolji nemački teniser Aleksandar Zverev trenutno prolazi kroz pavi pakao.

Bivša devojka Olga Šaripova iznela je ozbiljne optužbe na račun teniskog asa. Ruskinja tvrdi da ju je Nemac fizički i psihički zlostavljao dok su bili u emotivnoj vezi.

Zverev uporno demantuje navode Ruskinje, ali ona ne odustaje. Poručuje da se neće zaustaviti dok istina ne ispliva na površinu. Tvrdi da ima čvrste dokaze da je bila žrtva ozbiljnog fizičkog i psihičkog nasilja.

"Prošle godine kad smo bili na Lejver kupu udario me je u lice. Vikao je da sam niko i ništa, da nemam pare, da sam neuspešna... Volela sam Sašu i nadala se da ćemo to prevazići" kaže Ruskinja i dodaje da ima čvrste dokaze za nasilje:

"Imam snimke sa bezbedonosnih kamera hotela, preteće poruke, video na telefonu".

Novinari su u Parizu ponovo zamolili Zvereva da prokomentariše optužbe bivše drage.

"Sve sam već napisao na Instagramu. Trenutno ne mogu ništa da dodam. Ovde sam da bih igrao tenis. Kao što sam već rekao, ta veza se davno završila. Ti navodi nisu istiniti i ništa više nemam da kažem", jasan je Zverev.

Podsetimo, Zverev je u sredu izborio plasman u treće kolo Mastersa u Parizu, pošto je savladao srpskog tenisera Miomira Kecmanovića sa 2:0 u setovima.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track