PARTNERI! Đoković se udružio sa Džej Zijem, otvaraju fitnes centar u SAD!
Foto: EPA/Yoan Valat, Profimedia

PARTNERI! Đoković se udružio sa Džej Zijem, otvaraju fitnes centar u SAD!

Tenis -

Teniser i reper, muž svetske zvezde Bijonse, uložili su nekoliko miliona dolara u najsavremeniju opremu za vežbanje, a glavna sprava im je ona za vertikalno penjanje

Novak Đoković ušao je u biznis s reperom i producentom Džej Zijem. Naš najbolji teniser i suprug muzičke zvezde Bijonse uskoro će otvoriti fitnes centar u Americi. Oni su u zajednički projekat uložili nekoliko miliona dolara, objavio je francuski portal Raprnb.com.

Prema rečima sagovornika, Novak i Džej Zi su se upoznali preko zajedničkih prijatelja na jednoj humanitarnoj večeri. Iako se ne pojavljuju u javnosti zajedno, privatno se često druže i najbogatiji producent na svetu redovno posećuje Novakove mečeve kad igra u Americi.

Njih dvojica su se videli pre nekoliko meseci i na obostrano zadovoljstvo odlučili da uđu u investiciju iz sfere sporta budući da se reper, iako je iz muzičkog sveta, i te kako razume i u tu oblast. Nole i Džej Zi su razgovarali i došli na ideju da je najbolje da pokrenu fitnes centar koji će biti najmoderniji u Americi. Potpisali su zajednički ugovor o saradnji i utanačili sve detalje. Radi se o najsavremenijem fitnes centru, koji će pored svih sprava za vežbanje imati i uređaj za vertikalno penjanje. Novak već na društvenim mrežama prati ovaj fitnes centar, dok njegov poslovni partner nema ni Fejsbuk, ni Tviter ni Instagram.

Otvaranje je planirano do kraja godine, ali zbog pandemije koronavirusa proći će bez zvanica i bez pompe. Mnoge poznate ličnosti koje su saznale za ovaj projekat već su se zainteresovale da tamo i treniraju, tako da nema sumnje da će se teniseru i muzičaru svaki uloženi dolar brzo i vratiti. A nesumnjivo je da će tu trenirati i Bijonse, koja svakog dana po nekoliko sati provodi u teretani. Inače, i Novak i Džej Zi novac ulažu u nekretnine, a ovaj poslovni poduhvat smatraju dobrom investicijom.

Ljiljana Stanišić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track