JELENINA KUĆA U SAN DIJEGU I DALJE NA PRODAJU: Jankovićka cenu za svoj raj spustila sa 13 na 9,5 miliona dolara!
Foto: Screenshot

LUKSUZ

JELENINA KUĆA U SAN DIJEGU I DALJE NA PRODAJU: Jankovićka cenu za svoj raj spustila sa 13 na 9,5 miliona dolara!

Tenis -

Jelena Janković već godinama ima vilu u San Dijegu, koju pokušava da proda. Ona je oglas dala još početkom prošle godine, ali nije mogla da nađe kupca koji bi izdvojio 13,5 miliona dolara, koliko je za nju tražila. Sada je cenu snizila, pa ko želi da se useli u ovu fantastičnu vilu, rađenu po nacrtu poznatog italijanskog arhitekte Santa Pasaja, treba bivšoj teniserki da plati 9,5 miliona dolara.

foto: Dragan Kadić

Na Jutjub kanalu SD Luxury Listings nalazi se snimak ovog imanja, ali i unutrašnjosti kuće. Agent za nekretnine je sproveo ekipu, koja je prikazala svaki kutak Jankovićkinog američkog doma.

foto: Screenshot

Jelenina vila ima osam spavaćih soba, 11 kupatila, bilijar salu, sobu za masažu, saunu, bioskop, teretanu, vinski podrum sa više od 1.200 boca, garažu sa skupocenim automobilima, teniski teren, spoljni bazen. U unutrašnjosti dominiraju mermer i kovano gvožđe, kameni zidovi, luksuzna stolarija, nameštaj je od oraha, a pogled na lustere, koji su od "svarovski" kristala, ostavlja bez daha.

foto: Pritnscreen/Instagram

Jelena Janković nije često pričala o svom domu u Americi, gde je provodila najviše vremena nakon prekida karijere. U jednoj od malobrojnih izjava za medije 2012. rekla je da je vila zaista ogromna.

foto: Profimedia

- Prevelika je za mene i moje potrebe. Dobra stvar je što kada imam goste, uopšte ne moramo da se vidimo. Biće nam potrebni voki-toki uređaji za komunikaciju - našalila se tada buduća mama, koja se vratila u Beograd, gde živi s partnerom, doktorom Brankom Baraćem.

foto: Kurir

Kurir.rs/ JELENA STUPARUŠIĆ/ Foto: Screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track