ZIMONJIĆ ODBIO DA GOSTUJE U EMISIJI SA TROICKIM! Viktor poručio: Neću da iznosim PRLJAV VEŠ, znao je da će biti smenjen!
Foto: Fonet AP

bura se ne stišava

ZIMONJIĆ ODBIO DA GOSTUJE U EMISIJI SA TROICKIM! Viktor poručio: Neću da iznosim PRLJAV VEŠ, znao je da će biti smenjen!

Tenis -

Novi selektor teniske reprezentacije Srbije Viktor Troicki u Jutarnjem programu na TV Prva otvoreno je govorio o smeni Nenada Zmonjića.

Postavljanje Troickog na mesto selektora iznenadilo je ljubitelje tenisa u Srbiji, posebno ako se uzme u obzir da je doskorašnji selektor Nenad Zimonjić beležio dobre rezultate.

Zimonjić je bio neprijatno iznenađen tom odlukom. Na društvenim mrežama izdao je saopštenje u kom nije krio svoje nezadovoljstvo zbog smene.

Troicki je u razgovoru za TV Prva objasnio zašto je došlo do promene na mestu selektora.

"Isticao je mandat Zimonjiću, igrači su hteli promenu i novu energiju, to je normalno u svakom sportu. Videli su u meni da mogu da pomognem na novi način, tu je mlađa generacija i Novak koji je i dalje naš najjači igrač", rekao je Viktor.

Zimonjić je odbio poziv da gostuje u emisiji sa bivšim saigračem jer "već sve rekao u saopštenju".

"Znao je Zimonjić da će biti smenjen. Čim su me igrači pozvali, javio sam mu odmah, pa i kada smo imali zajednički sastanak. Čak i razlozi su saopšteni. Koji su? Nećemo otkrivati 'prljav veš', nije ništa strašno, isticao je mandat, želeli su novu energiju, ništa strašno", poručio je Troicki.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track