SAŠA NIJE VEROVAO DA JE NOVAK POVREĐEN! Evo šta je odmah nakon bratovog BOLNOG PORAZA rekao Miša Zverev
Foto: Printskrin

AUSTRALIJAN OPEN

SAŠA NIJE VEROVAO DA JE NOVAK POVREĐEN! Evo šta je odmah nakon bratovog BOLNOG PORAZA rekao Miša Zverev

Tenis -

Bivši ruski teniser Miša Zverev prokomentarisao je poraz svog rođenog brata Aleksandra u četvrtfinalu Australijan opena.

Novak Đoković je u četiri seta bio bolji od Saše Zvereva i izborio je plasman u svoje 36. Grend slem polufinale u karijeri.

Odmah nakon meča Miša, inače član stručnog štaba Saše Zvereva, u direktnom prenosu na Eurosportu izneo je svoje utiske o meču.

"Neverovatan meč smo gledali i fizički i emotivno. Prvi set je bio dobar za Sašu, u trećem i četvrtom je imao šansu, ali... To je Novak on se nikad ne predaje. Može da izgubi jedan ili dva gema, ali nakon toga preokrene situaciju", rekao je bivši teniser.

Brat nemačkog tenisera tvrdi da u pripremama za ovaj meč nisu razmišljali o Novakovoj povredi.

Saša nije verovao da je Novak povređen. Videli smo i kako je servirao tokom drugog seta. Postojala je nada da bi povreda mogla da bude ta prednos, ali u trećem se videlo da je spreman.

Vilander je konstatovao da Saša nije iskoristio svoje šanse na ovom meču.

"Novak je uvek u stanju da preokrene stvari u svoju korist, da sačuva malo energije i zato ga je tako teško pobediti", rekao je Zverev.

Na pitanje kako je kao njegov stariji brat podneo ovaj poraz, Miša je odgovorio:

"Osećam se tužno, znam koliko bi mu značila ta pobeda. Treba ga ostaviti sada da se malo sada, ne treba mu pričati previše sada o meču", rekao je stariji brat Aleksandra Zvereva.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track