ĐOKOVIĆA PROGLASILI ZA ANTIVAKSERA! NOVAK SE PONOVO OGLASIO O OBAVEZNOJ VAKCINACIJI: Evo šta je najbolji teniser sveta rekao!
Foto: Profimedia

ELEGANTNO

ĐOKOVIĆA PROGLASILI ZA ANTIVAKSERA! NOVAK SE PONOVO OGLASIO O OBAVEZNOJ VAKCINACIJI: Evo šta je najbolji teniser sveta rekao!

Tenis -

Najbolji teniser sveta Novak Đoković ponovo je odgovarao na pitanja o obaveznoj vakcinaciji.

On je upitan kako će se ponašati ako Kovid-19 vakcina bude obavezna za nastupe na teniskim turnirima

"Hajde prvo da vidimo šta će se dešavati. Mnogo je bilo priča, ali se maltene ništa nije definitivno odlučulo u smislu propisa, ili pravila ATP-a ili organizatora grend slem turnira. Tako da ću, prosto, da sačekam i vidim", istakao je Novak i dodao:

Novak Đoković, Australijan open
foto: Profimedia

"Trenutno se o mnogo toga debatuje, sve je još 'u vazduhu' i neću da komentarišem nešto što nije gotovo"

Podsetimo Novaka su optuživali da je "antivakser" jer je tokom prošlog leta sa govorio da nije za obaveznu vakcinaciju, ako do nje dođe

Đokovića od tada mediji s engleskog govornog područja neretko nazivaju tim imenom, čak i kada slavi velike uspehe, kao što je sada ostvario jedan, u Melburnu i konstatno ga provociraju

Ali Đoković nije naseo na njihove igre.

Novak se osvrnuo i na toliko željeni iščekivani karaj pandemije koji nikako da dođe.

"Mnogo je pomešanih mišljenja i emocija oko svega što se sada dešava u svetu. Ljudi žele da se vrate normalnim životima, pa je normalno da vidit i čujete frustracije. Ne deluje mi da je kraj pandemije blizu, naročito kada je u pitanju Evropa i povratak tamošnje publike na sportske događaje", zaključio je najbolji teniser sveta.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track