VAJDA ZABRINUT ZA NOVAKA: Pričao o povredi Srbina i otkrio planove za nastavak sezone!
Foto: Starsport©

ponosan na srbina

VAJDA ZABRINUT ZA NOVAKA: Pričao o povredi Srbina i otkrio planove za nastavak sezone!

Tenis -

Marjan Vajda, dugogodišnji trener najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića, analizirao je nastup Srbina na Australijan openu i otkrio planove za nastavak sezone.

Đoković je u Melburnu po deveti put u karijeri osvojio titulu, uprkos neugodnoj povredi stomačnog mišića.

Vajda je istakao da mu je bilo teško jer nije bio uz Novaka u Australiji.

"Bilo mi je žao što nisam bio tamo. Nikada neći zaboraviti kada je osvojio prvu titulu u Melburnu 2008. i šta se dešavalo u svlačionici. Voleo bih da sam i sada bio s njim", rekao je Vajda, koji je tokom pripremnog perioda za Australijan open radio sa Novakom u Marbelji.

"Bili smo zajedno u Marbelji, tokom decembra. Dve nedelje intenzivnog treninga, kondicioni rad. Radili smo na servisu, prvom i drugom. Takođe i na reternu, što je posebno važno u svim mečevima. Bilo je zadovoljstvo gledati sa ove distance kako je sve to koristio u finalu protiv Medvedeva".

Vajda je otkrio da će biti uz Srbina na Rolan Garosu.

"Treba da vidimo kako će izgledati njegov kalendar. Zabrinuli su mi izveštaji o njegovoj povredi. Sigurno je da ćemo smanjiti broj turnira. Njegovo zdravlje mora da nam bude najvažnije. Mislim da ću putovati u Dubai da ga vidim, a sigurno ću biti uz njega na Rolan Garosu", poručio je Slovak.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track