NINA STOJANOVIĆ POSLE ELIMINACIJA SA TURNIRA U BEOGRADU: Povreda jača, ali idemo dalje
Foto: Profimedia

NINA STOJANOVIĆ POSLE ELIMINACIJA SA TURNIRA U BEOGRADU: Povreda jača, ali idemo dalje

Tenis -

Srpska teniserka Nina Stojanović rekla je danas da je joj je žao što na WTA turniru u Beogradu nije pokazala svoju najbolju igru, ali je istakla da je povreda bila jača od njene želje.

"Povreda se desila u Madridu, nisam trenirala, ali želja je bila prevelika da odigram u Beogradu. Izdržala sam prvi set i nisam mogla više da trčim, pravila sam greške jer sam pokušavala da skraćujem poene", rekla je Stojanović, preneli su organizatori.

"Žao mi je što nisam pokazala svoj nivo tenisa, ali idemo dalje, biće mečeva i pobeda i ostajem svakako pozitivna", dodala je ona.

Nina Stojanović
foto: Profimedia

Nina Stojanović nije uspela danas da se plasira u osminu finala turnira u Beogradu, pošto je izgubila od 60. teniserke sveta, Švedjanke Rebeke Peterson posle tri seta, 7:5, 1:6, 0:6.

Na pitanje koliko će ova povreda uticati na nastup na Otvorenom prvenstvu Francuske, Stojanović je rekla da se nada da će se takmičiti. Kako je navela, pratiće stanje iz dana u dan i nastaviće sa terapijama do Pariza.

Ona neće učestvovati na turniru u Strazburu naredne nedelje i nada se, kako je rekla, da će joj to pomoći da trenira više i da se fokusira na Rolan Garos.

Dodala je i da će pokušati da sanira mišić, da u ovoj godini ima dosta turnira i da normalno da postoji želja da se igra svaki turnir, ali i da je ipak zdravlje najbitnije.

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track