BORIS BEKER O NOVAKOVOM NASTUPU U BEOGRADU: Čudno je da neko igra manji turnir baš pred početak Rolan Garosa
Foto: Profimedia

KOMENTAR BIVŠEG TRENERA

BORIS BEKER O NOVAKOVOM NASTUPU U BEOGRADU: Čudno je da neko igra manji turnir baš pred početak Rolan Garosa

Tenis -

Bivši trener Novaka Đokovića Boris Beker komentarisao je najboljeg tenisera planete pred početak Ronal Garosa.

"Promenio je raspored turnira ove godine. Turnir u Beogradu organizovao je njegov brat, pa sada on igra tamo kako bi podržao porodicu, samo tako mogu da razumem to. Čudno je da neko igra manji turnir baš pred početak Rolan Garosa. Koliko je spreman, videćemo u prvom kolu Rolan Garosa", rekao je Beker za "Eurosport".

NAOMI OSAKA LUPILA RAMPU SEDMOJ SILI: Japanka neće davati izjave toko trajanja Rolan Garosa! O njenom obrazloženju se priča (FOTO)

Novak Đoković
foto: Starsport

Govorio je i o Rafaelu Nadalu.

"Obično bi Nadal osvojio tri od četiri turnira na šljaci, ali ove sezone to nije bio slučaj. Osvojio je Barselonu i Rim, a Cicipas i Zverev su takođe osvajali turnire i spremni su za borbu na šljaci. Nadal će napuniti 35 godina u junu, a nijedan turnir ne iziskuje toliku fizičku spremu kao Rolan Garos. Ovo je možda znak da Nadal gubi korak i da je malo sporiji i da se više umara nego ranije", kaže Beker.

Prokomentarisao je i mlade tenisere.

"Znamo da Novaka uvek nervira kada ga pitaju ko su naslednici 'velike trojke', iako oni i dalje pobeđuju na svim turnirima. Cicipas je na primer bio odličan i igra na vrhunskom nivou cele godine. Bolji je od Zvereva. Jedan je od favorita na Rolan Garosu", zaključio je Nemac.

Boris Beker
foto: EPA/DAVE HUNT

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track