SERENA VILIJAMS RENOVIRALA VILU PRE ROLAN GAROSA: Zavirite u raskošni dom na Floridi! Sve je dovedeno do perfekcije! VIDEO
Foto: Printskrin

SERENA VILIJAMS RENOVIRALA VILU PRE ROLAN GAROSA: Zavirite u raskošni dom na Floridi! Sve je dovedeno do perfekcije! VIDEO

Tenis -

Serena Vilijams ne može da se pohvali rezultatima na šljaci pre Rolan Garosa, ali jedna od najboljih teniserki svih vremena, ipak ima razloga za zadovoljstvo.

Vilijamsova je uoči puta u Pariz završila renoviranje raskošnog doma na Floridi koji košta oko 7 miliona evra.

Ona se povhalila na društvenim mrežama novim izgledom vile i oduševila sve glamurom, luksuzom i novim tehnologijama.

Zanimljvio je da je Serena u prvi plan istakla izgled svojih kupatila, vrlo luksuznih i elegantnih, atraktivnog dizajna i savršenih boja, koje je dizajnirala kompanija za dizajn njene sestre Venus Vilijams.

Oba kupatila imaju izuzetno velike kabine za tuširanje, dok kupatilo od belog i zlatnog mermera ima zaista spektakularnu kadu za kupanje. Sa prozora kupatila možete da se divite pejzažu Floride između sunčevih zraka i palmi.

Serenina vila ima privatnu umetničku galeriju, trofejnu sobu, prostor za karaoke, vinski podrum, teretanu...

Naravno, Serena Vilijams može sebi da priušti ovakvu kuću jer je tokom karijere zaradila mnogo više. Između ostalog, osvajačica 23 grend slem titula, je bila najplaćenija sportistkinja na svetu 2016. i 2017. godine.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track