RUKAVICA U LICE NOVAKU! Rafa poslao poruku na koju će Novak MORATI da mu odgovori!
Foto: Profimedia

bez dlake na jeziku

RUKAVICA U LICE NOVAKU! Rafa poslao poruku na koju će Novak MORATI da mu odgovori!

Tenis -

Nadal se u drugom kolu Rolan Garosa sastaje sa Francuzom Rišarom Gaskeom.

Španac je uoči tog meča za španske medije pričao i trci sa Novakom Đokovićem i Rodžerom Federerom za nezvaničnu titulu GOAT.

"Nikad nisam krio činjenicu da bih želeo da se povučem kao najbolji u istoriji i kao teniser sa najvećim brojem grend slemova. Ipak, nije ni tako da zbog toga neću spavati. Ne radi se o tome da ne želim sebe da stavim pod pritisak, kažem ono što osećam, stvarno bih voleo da završim karijeru na taj način. Naravno da je to moj cilj, ali nisam opsednut time", rekao je Nadal za "El Pais".

Nadalov skor na Rolan Garosu je impresivan. Osvojio je 13 titula, zabeležio 101 pobedu uz svega dva poraza (od Robina Soderlinga i Novaka Đokovića).

"Moj osnovni cilj je da budem srećan u onom što činim. Nisam osvojio tih 13 titula u Parizu ili 20 slemova u karijeri a da sam bio bez ambicija. Ambicija je dobra, ali morate biti zdravi i ne smete da preterujete. U svakom slučaju, postavio sam svoje ciljeve", dodao je teniser iz Manakora.

Žreb je takav da su i on i Rodžer i Novak u istom delu žreba. Ipak, Rafa se ne opterećuje zbog toga.

"Ako ih sretnem, sjajno, ako ne, neću biti frustriran ili prestati da budem srećan. Imam miran život sada, mirniji nego ranijih godina", zaključio je šampion Rolan Garosa.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track