Najnovije vesti

KO JE FAMOZNA ĆISKA I ZAŠTO JE NEMA U JAVNOSTI ? Samo Nadal od velike trojke još uvek nema dece, a savet dobio od velikog rivala!
Foto: Profimedia

ne voli da se eksponira

KO JE FAMOZNA ĆISKA I ZAŠTO JE NEMA U JAVNOSTI ? Samo Nadal od velike trojke još uvek nema dece, a savet dobio od velikog rivala!

Tenis

Rafael Nadal pokušaće u Parizu da dodatno popravi svoj nestvarni rekord i osvoji 14. Rolan Garos

Nadal uvek skromno sve zasluge pripisuje njegovom timu, a u tom timu veliku ulogu ima baš ona. Marija Franciska Pereljo, poznatija kao Ćiska

Nadalova supruga sa njim je od 2005. godine kada su započeli vezu koja je kulminirala brakom prošlog oktobra, a svadbu su imali u dvorcu La Fortaleza na španskom ostrvu Majorka, gde se Nadal i rodio.

U jednom od intervjua je Ćiska inače magistar ekonomije otkrila je zašto, zapravo, retko ide s Rafom na turnire.

"Njemu treba prostor kada se takmiči, a ideja da se ja motam oko njega po celi dan već me zamara. On bi se samo brinuo za mene. Ako bih ga pratila stalno, možda bismo se prestali slagati" rekla je jednom Ćiska koja je godina izbegavala javnost i društvene mreže

Nadalova bolja polovina ipak je otvorila profil na Instagramu gde ju danas prati nešto više od 17.000 ljudi. Španac retko deli njihove zajedničke fotografije na društvenim mrežama, ali nakon što se Ćiska odlučila na ovaj potez, na njezinom profilu uglavnom su fotografije na kojima verno navija za Nadala ili one na kojima razmenjuju nežnosti

Rafa joj je dao "ključeve" svoje humanitarne organizacije koju Ćiska vodi paralelno s poslom u osiguranju. Međutim, u toj Rafinoj i njenoj paraleli i dalje nema dece.

Nadal je, iako su mu 34, i dalje jedini iz "velike trojke" - ili nekadašnje četvorke u kojoj je bio i Endi Marej koji se još nije odlučio na taj korak. Federer ima dva para blizanaca, Đoković sina i ćerka, a Škot dva sina i ćerku. I svima se, izuzev Mareja do operacije kuka, nije to osetilo na karijeri i uspesima. Naprotiv.

"Voleo bih imati decu, ja sam porodični tip i jako volim decu. Međutim, stvarnost je drugačija. Voleo bih da san o deci ispunim kad mi to dopusti moja sportska karijera. Želim brinuti o njima. Nisam siguran da bi moja putovanja tekom godine bila dobra za njih", objasnio je Nadal zašto i dalje čeka.

Endi Marej
foto: EPA/Yoan Valat

Savet mu je dao i Endi Marej

"Uživaj u svojim večerima još dok nemaš dece", posavetovao ga je Škot

Kurir sport

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...
track