SAČEKAJ SAMO DA PONOVO IZBROJIM MOJE MILIONE! Zvezda stranice za odrasle ga prijavila za NASILJE, a Hrvat je za nju imao PORUKU
Foto: Instagram

BRUKA

SAČEKAJ SAMO DA PONOVO IZBROJIM MOJE MILIONE! Zvezda stranice za odrasle ga prijavila za NASILJE, a Hrvat je za nju imao PORUKU

Tenis -

Vanesa Sijera Džoli (27), zvezda stranice za odrasle "Onli fans" prijavila je australijskog tenisera hrvatskog porekla Bernarda Tomića za nasilje, a nakon skandala oglasio se i sam teniser.

On je za svoju bivšu devojku imao brutalnu poruku.

"Vanesa Sijera misli da će puštanje naših snimaka na njen "onl*fans" uticati na mene. Sačekaj samo da ponovo izbrojim moje milione", bio je Tomićev odgovor.

Bernard Tomić
foto: EPA/LUKAS COCH

Podsetimo, njegova devojka ga je prijavila jer joj je razbio dva telefona i laptop i prema njenoj proceni naneo materijalnu štetu od 16.000 dolara.

Dok je Hrvat bio na jednom treningu, Vanesa je iz sobe iznajmljenog apartmana objavljivala selfije u kupaćim kostimima na Instagramu.

Iako nikakvog skandaloznog snimka nije bilo, kao što je to bio slučaj tokom Australijan opena, Tomić je po završetku treninga upao u apartman i razbio dva laptopa i dva mobilna telefona svoje devojke.

Ona je potom otišla u policiju i prijavila nasilje.

Bernard Tomić, Vanesa Sijera
foto: Instagram

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track