NOVAK JE KAO KRALJ ZAMKA! Legendarni Australijanac savetuje Srbina da ODUSTANE OD TOKIJA: Njegov prioritet mora da bude US open!
Foto: Profimedia

zanimljivo

NOVAK JE KAO KRALJ ZAMKA! Legendarni Australijanac savetuje Srbina da ODUSTANE OD TOKIJA: Njegov prioritet mora da bude US open!

Tenis -

Proslavljeni australijski teniser Pet Keš smatra da Novak ima sjajnu priliku da ove sezone osvoji sva četiri Grend slema i da njegov prioritet u nastavku sezone mora biti US open.

Keš je savetovao Srbina da propusti Olimpijske igre i fokusira se na Njujork.

"Ovo je zaista godina kada Novak može da ispuni tako nerealan san. Da, tu su i Olimpijske igre, možda želi i njih da osvoji. Međutim, sada su mu bezuslovan cilj sva četiri Gren slem trofeja. To nije lako postići, međutim, za Novaka je sasvim realno i to mora da mu bude prioritet. Apsolutni vrhunac tenisa je osvojiti sva četiri Grend slema u godini", rekao je Keš za francuski "Lekip".

Keš smatra da su Novakovi rivali daleko iza i da je Srbin trenutno nedodirljiv.

"Dve velike zvezde se vraćaju posle povreda. Endi Marej i Rodžer Federer su igrali dobro, ali više nisu na vrhuncu karijere. Mladi koji dolaze još ih nema. A Novak sedi na vrhu te planine poput kralja zamka".

Podsetimo, Đoković je nakon finala Vimbldona rekao da još uvek nije siguran da li će učestvovati na Olimpijskim igrama i da su šanse za to 50-50.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track