NOLE, VELIKI SI! Navijačica u bolnici prvo pitala za Novaka kada se probudila, a onda joj se javio LIČNO Đoković! (FOTO)
Foto: Profimedia

SJAJNO

NOLE, VELIKI SI! Navijačica u bolnici prvo pitala za Novaka kada se probudila, a onda joj se javio LIČNO Đoković! (FOTO)

Tenis -

Najbolji teniser sveta Novak Đoković ponovo je oduševio čitavu planetu.

Pošto je doneo konačnu odluku da će biti deo tima Srbije na predstojećim Olimpijskim igrama u Tokiju, on je učinio jedno dobro delo i opet oduševio celu planetu.

Naime, jedna Amerikanka se obratila Novaku na društvenim mrežama kako bi usrećila bolesnu prabaku koja je njegov veliki navijač.

"Ona je u bolnici i propustila je tvoju pobedu (na Vimbldonu) ove nedelje, ali to je bila prva stvar za koju je pitala kada se probudila", napisala je Rebeka, a potom dodala:

"Slikam sve poruke i šaljem ih tetka Beti. Hvala vam svima! Ona je i dalje u bolnici i mnogo joj je bolje. Znam da bi htela da to čuje od Novaka isto", napisala je ona.

Novak Đoković, Vimbldon
foto: Profimedia

Nole joj je izašao u susret i uputio reči podrške i poželeo brz oporavak.

"Molim te reci tetka Beti da je privilegija imati je za navijača! I neka brzo ozdravi! Šaljemo pozitivnu energiju", napisao je Novak i ponovo pokazao svoju veličinu.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track