SVE VEZANO ZA NOVAKA I OLIMPIJSKE IGRE JE PRIVATNA STVAR: Nina Stojanović o Đokoviću i onome što se desilo u Tokiju!
Foto: Profimedia

jasno i glasno

SVE VEZANO ZA NOVAKA I OLIMPIJSKE IGRE JE PRIVATNA STVAR: Nina Stojanović o Đokoviću i onome što se desilo u Tokiju!

Tenis -

Srpska teniserka Nina Stojanović poražena je od druge igračice sveta Arine Sabalenke sa 4:6, 7:6, 0:6 u prvom kolu US opena.

Nina je pružila snažan otpor favorizovanoj Beloruskinji i nakon meča je imala razloga za zadovoljstvo, uprkos porazu.

"Zadovoljna sam kako sam igrala i zadovoljna sam celim svojim nastupom. Kažem da sam zadovoljna zato što samo ja znam u kakvom sam stanju došla ovde, imala sam problema zdravstvene prirode. Dala sam sve od sebe, ali na žalost, zbog nekih stvari nisam mogla da izdržim treći set. Došla sam na turnir sa 50 odsto svojih mogućnosti, tako da sam ponosna na sebe kako sam odigrala ovaj meč", istakla je Nina.

Naravno, novinare u Njujorku je zanimalo i Ninino viđenje svega što se dogodilo sa Novakom na Olimpijskim igrama u Tokiju.

Na pitanje da li se čula sa njim pred meč prvog kola, rekla je da nije.

"Sve što se tiče Novaka i Olimpijskih igara je iza mene, sve sam stavila u arhivu i ne bih pričala o tim temama, to su privatne stvari. Tu knjigu sam davno zatvorila", poručila je Stojanovićeva.

Podsetimo, Nina Stojanović i Novak Đoković nastupali su zajedno u mix dublu na Olimpijskim igrama u Tokiju. Poraženi su u polufinalu miks dubla na Olimpijskim igrama, nakon čega nisu nastupali u borbi za bronzanu medalju, zbog fizičke i mentalne iscrpljenosti najboljeg tenisera sveta.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track