BOGATA RUSKA NASLEDNICA SE NE ODVAJA OD DIMITROVA: Lolitu čekaju milijarde, za to vreme u stopu prati bugarskog tenisera
Foto: Instagram

Ljubav cveta

BOGATA RUSKA NASLEDNICA SE NE ODVAJA OD DIMITROVA: Lolitu čekaju milijarde, za to vreme u stopu prati bugarskog tenisera

Tenis -

Bugarski teniser Grigor Dimitrov slobodo vreme tokom US opena provodiće u društvu svoje devjke Lolite Osmanove.

Ćerka ruskog milijardera već je u Njujorku, gde se, sudeći po fotografijama, ludo zabavlja.

Grigor i Lolita su u vezi od prošle godine. Zanimljivo je da oboje imaju burnu ljubavnu prošlost.

Grigor je poznat kao najveći zavodnik u svetu tenisa, a njegove veze sa Marijom Šarapovom i Nikol Šerzinger privlačile su veliku pažnju javnosti. Krajem prošle godine mediji su pisali da je Bugarin ostavio slavnu pevačicu zbog zgodne ruske milijarderke.

Mlada 25-godišnja Ruskinja iza sebe ima jedan propali brak. Bila je kratko udata za bogataša Gaspara Avdoljana. Venčanje je bilo jedno od najglamuroznijih svih vremena. Održano je u "LA Dolby Theathre" gde se dodeljuju nagrade za Oskara. Na venčanju je pevala Ledi Gaga, a prema računicama venčanje je koštalo minimum 10 miliona dolara. Međutim, neki sa procenama idu toliko daleko, pa se spominje i cifra od neverovatnih 25 miliona. Verovali ili ne, mladina venčanica koštala je 1.000.000 dolara. Bila je prekrivena dijamantima i težila je 50 kilograma.

Par se razveo posle godinu dana i to zbog para! Navodno, porodice su se sukobile, jer je kompanija Lolitinog oca Eldara Osmanova ostala dužna Avdoljanijevoj firmi 72 miliona dolara i ne želi da ih vrati.

Grigor Dimitrov je uspešno startovao na poslednjem Grend slemu u sezoni. U prvom kolu je savladao Amerikanca Rifisa sa 3:0, a u narednom kolu ga očekuje Australijanac Popirin.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track