ITALIJANSKI ZAVODNIK STOJI NA NOVAKOVOM PUTU KA ISTORIJI! Beretini ljubi zgodnu Hrvaticu koja je bila u šemi sa Kirjosom!
Foto: Profimedia

slaba tačka

ITALIJANSKI ZAVODNIK STOJI NA NOVAKOVOM PUTU KA ISTORIJI! Beretini ljubi zgodnu Hrvaticu koja je bila u šemi sa Kirjosom!

Tenis -

Italijana će na meču protiv Novaka bodriti zgodna gospođica Tomljanović.

Naredni rival Novaka Đokovića, Italijan Mateo Beretini, već dve godine je u vezi sa atraktivnom Ajlom Tomljanović, australijskom teniserkom hrvatskog porekla.

Mateo i Ajla su nerazdvojni, redovno pružaju jedno drugom podršku na mečevima, pa ćemo verovatno imati priliku da je vidimo u loži Italijana kada bude igrao svoj meč protiv Đokovića.

Zanimljivo, Ajla je pre nego što je upoznala Matea bila u turbulentnoj ljubavnoj vezi sa kontroverznim Australijancem Nikom Kirjosom.

Međutim, "loš dečko" svetskog tenisa naterao je Ajlu da raskine s njim, nakon što su u javnosti procurile fotografije iz Kirjosovog provoda sa dve devojke tokom Vimbldona 2017. godine, od kojih je jedna bila Monik Belovuković, devojka srpskog porekla čiji su roditelji emigrirali u Australiju.

Mateo je silno zaljubljen u jednu od najlepših teniserki na turu i često uživo prati mečeve svoje drage.

"Osećam 10 puta više stresa gledajući nju, nego kada ja igram. Završio sam prvi set, nisam znao da li je i ona završila i da li dolazi ovde pošto nisam nisu pokazali rezultat. Onda sam pomislio da je možda izgubila i da se oseća uznemireno. Trener mi je rekao da je bilo 5:1, video sam rezultat i bilo je 15:40, rekao sam sebi "O, ne". Radije ću da igram, nego da gledam njen meč, lakše mi je", rekao je na Beretini kada je nastupao na Vimbldonu.

Beretiniju će ovo biti treći duel sa Novakom na Grend slem turnirima ove sezone. Na Rolan Garosu ga je Srbin zaustavio u četvrtfinalu, a na Vimbldonu u finalu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track