NOVAK NEKA PUZI, JA ODOH U FINALE! Zverev ozbiljno PRETI pred polufinale US opena: Otkrio kako se RUŠI Đoković!
Foto: Profimedia

ko visoko leti...

NOVAK NEKA PUZI, JA ODOH U FINALE! Zverev ozbiljno PRETI pred polufinale US opena: Otkrio kako se RUŠI Đoković!

Tenis -

Nemački teniser Aleksandar Šaša Zverev puca od samopouzdanja pred novi okršaj sa najboljim teniserom sveta Novakom Đokovićem.

Nemački teniser Aleksander Zverev plasirao se u polufinale Otvorenog prvenstva SAD, pošto je danas pobedio Južnoafrikanca Lojda Herisa sa 7:6(6), 6:3, 6:3.

Zverev će se za plasman u veliko finale US opena boriti sa Novakom Đokovićem, koji je rano jutros savladao Matea Beretinija sa 5:7, 6:2, 6:2, 6:3.

Nemac je u sjajnoj formi, ostvario je 16 pobeda u nizu i ubeđen je da može do trofeja u Njujorku.

Zverev je pre početka duela između Đokovića i Beretinija završio posao u četvrtfinalu, pa se ponadao da će okršaj između Srbina i Italijana potrajati.

"Oni neka igraju pet sati, neka puzeći izađu sa terena i budu veoma umorni, a ja odoh u finale. Tome se nadam", rekao je samouvereni Nemac.

Novak mu nije ispunio želju, savladao je Italijana u četiri seta 5:7, 6:2, 6:2, 6:3, a meč je trajao tri sata i 30 minuta.

Zverev je otkrio koji je jedini način da pobedite Đokovića.

"Protiv Novaka se pripremate da odigrate najbolji mogući meč, da budete savršeni, u suprotnom nećete pobediti. Uglavnom ne možete da budete savršeni i zato velika većina igrača gubi od njega. Protiv njega vi ste ti koji morate da pobedite, vi morate da dominirate u poenima. Ne smete da grešite. On je najbolji igrač na svetu i jako je teško pobediti ga".

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track