UVEK UZ SVOJ NAROD! Đoković ide na Kosovo: Jelena otkrila kada Novak stiže i šta će mu reći!
Foto: Starsport

pomaže deci sa kim

UVEK UZ SVOJ NAROD! Đoković ide na Kosovo: Jelena otkrila kada Novak stiže i šta će mu reći!

Tenis -

Jelena Đoković, supruga najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića, otkrila je da će srpski as uskoro posetiti Kosovo i Metohiju.

Jelena je prethodnih dana boravila u poseti Kosovu i Metohiji.

Supruga srpskog asa je u okviru rada humanitarne fondacije "Novak Đoković" sa predstavnicima fondacije "Ana i Vlade Divac" i Mohanđi obišla Pećku Patrijaršiju, Visoke Dečane i Veliku Hoču.

Tokom posete Velikoj Hoči Jelena je otkrila da će Novak uskoro doći na Kosovo i Metohiju

"Novaku ću preneti da mu je lepa domovina kao i meni. Ja sam ovde došla jednom drugom prilikom ali on dolazi sa mnom već za koju nedelju", rekla je Jelena za lokalni portal "Goraždevac"

Jelena Đoković je rekla da imaju nameru da pomognu ljudima koji žive na Kosovu i Metohiji ali im treba pomoć oko realizacije.

Mi ovde imamo volju ali je samo pitanje kako ćemo to da realizujemo. Evo došla sam ovde sa Anom i Vlade Divac fondacijom i sa Mohanđijem da upoznamo ljude sa kojima možemo da sarađujemo i da napravimo neke lepe stvari za našu decu ovde“, rekla je Jelena.

Fondacijama "Novak Đoković" i "Ana i Vlade Divac" nedavno se pridružio u Mohanđi, poznati indijski guru koji je prijatelj porodice Divac.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track