CICIPAS PONOVO PODIGAO BURU! Grka osudili da je ANTIVAKSER i PREVARANT!
Foto: Profimedia

U CENTRU PAŽNJE

CICIPAS PONOVO PODIGAO BURU! Grka osudili da je ANTIVAKSER i PREVARANT!

Tenis -

Stefanos Cicipas grčki teniser bio je meta napada na nedavnom mastersu u Sinsinatiju kada je poručio da ne želi da se vakciniše

- Ako neko želi da se zaštiti vakcinom, u redu, nisam protiv, ali ja imam manje od 25 godina i ne verujem da je ova vakcina ispitana. Čak smatram da je dobro da se mlađi ljudi zaraze, jer ćemo tako steći prirodni imunitet. Ne vidim tu ništa loše. Kao što sam ranije rekao, ona nije obavezna, svako će odlučiti za sebe. Verovatno će doći vreme kada nam neće dati mnogo izbora, ali dotle želim da vidim bolju verziju vakcine, ona koja će imati više pluseva od minusa. Vakcima ima neke negativne efekte, poznajem ljude koji su ih imali. Nemam problem sa tim da javno izrazim svoje mišljenje, samo ne vidimo što bi neko mojih godina morao da se vakciniše" rekao je pre nekoliko nedelja Cicipas, na čemu su mu mnogi zamerili i prozvali ga da je antivakser.

Grk je izgleda je u međuvremenu promenio mišljenje.

"Vakcinisaću se ove godine kako bih mogao da idem u restorane i prodavnice. Podržavam sve one koji žele da se vakcinišu. Moje mišljenje nije baš najbolje kada je u pitanju medicina. Mnogo sam bolji u tenisu", rekao je Cicipas za "Antena TV".

Još jednom je treći teniser sveta pričao o odlascima u toalet u Njujorku. To je najviše iznerviralo Aleksandera Zvereva i Endija Mareja, a branio ga je jedino Novak Đoković, koji smatra je da nije kriv Cicipas, nego pravila.

"Ja sam osoba koja ne voli da žuri, volim da koristim svoje vreme. Nisam uzimao pauze da bih kvario ritam protivnika. Radio sam to i kada sam dobio set 6:0"

Divio se Rodžeru Federeru

"Voleo bih da igram do 40. godine, kao Rodžer Federer" zaključio je Cicipas.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track