FEDERER, POPUT NADALA, NA ŠTAKAMA! Rodžer zabrinuo navijače, otkrio kada će se penzionisati: Neću da zlostavljam svoje telo
Foto: Profimedia

U problemu

FEDERER, POPUT NADALA, NA ŠTAKAMA! Rodžer zabrinuo navijače, otkrio kada će se penzionisati: Neću da zlostavljam svoje telo

Tenis -

Švajcarski teniser Rodžer Federer pojavio se u Bostonu na završnici Lejver kupa i privukao veliku pažnju.

Federer, koji je i osnivač pomenutog takmičenja, u TD Gardenu se pojavio na štakama, što je bilo neočekivano za većinu.

Švajcarac je van terena od januara ove godine i polufinala Australijan opena, a pošto ima 40 godina sve su češća pitanja kada će se penzionisati.

- Kao i svaki sportista znaću kada je došlo pravo vreme da se povučem. Neću biti onaj koji će tu ostati samo da bi ostao. Znate, ja i dalje hoću da igram egzibicione mečeve i zabavljam se na raznim mestima na kojima ranije nisam bio - poručio je Federer.

Švajcarac je na kraju naglasio da neće žrtvovati svoje zdravlje.

- Navijači mi mnogo znače, ali neću da zlostavljam svoje telo. I dalje hoću da trčim sa decom okolo i da skijam. Tako, da mislim da ću samo znati to - završio je Rodžer Federer.

Mnogima je prva misao posle pojave Federera na štakama bila ta da se nedavno i Rafael Nadal pojavio na štakama posle operacije stopala, pa se mnogi pitaju da li je to definitivno kraj velike trojke svetskog tenisa, pošto je u igri još samo najbolji - Novak Đoković.

Rodžer Federer, Rafael Nadal, štake
foto: Profimedia/Instagram

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track