VOLIM TU TVOJU LUDU BALKANSKU GLAVU! Novak na SPEKTAKULARAN način čestitao Ibrahimoviću rođendan, odmah mu je stigao HIT odgovor!
Foto: Starsport©

SJAJNO!

VOLIM TU TVOJU LUDU BALKANSKU GLAVU! Novak na SPEKTAKULARAN način čestitao Ibrahimoviću rođendan, odmah mu je stigao HIT odgovor!

Tenis -

Danas jubilarni 40. rođendan slavi Zlatan Ibrahimović.

U razgovoru za klupsku televiziju, povodom svog 40. rođendana, dobio je Ibra mnogo čestitki poznatih sportista, a jedna je bila i od Novaka Đokovića na srpskom jeziku

- Gde si Ibra, brate, srećan ti rođendan. Želim ti sve najbolje, puno sreće i zdravlja na fudbalskom terenu. Još mnogo godina da igraš. Volimo tu tvoju ludu balkansku glavu. Nadam se da ćemo se uskoro videti - rekao je Novak u videu koji je gledao Ibra.

Ubrzo je Šveđanin bosanskog porekla šta misli o Novaku.

- Pre svega cenum njegovu balkansku glavu. Kada eksplodira pravi dobre stvari, a to je i moja filozofija. Kada si ljut, dalješ sve od sebe i fokusiraniji si. Kada si relaksiran, onda nisi na istom nivou - počeo je.

Kako je rekao, jako ceni njegov mentalni sklop i uporedio ga sa samim sobom.

- Kada vidim Novaka da se naljuti daje najbolje od sebe. Isti slučaj je sa mnom, ostim se živim i dobijem energiju. On je kompletan sportista. U početku možda nije bio takav, ali iskustvom je porastao mentalno. Novak je kao ja - zaključio je Šveđanin poreklom sa ovih prostora.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track