ONA NE VOLI SRBE, ON MRZI NOVAKA: Otkriven skandal, Nik Kirjos prevario devojku sa pevačicom albanskog porekla Ritom Orom?
Foto: Instagram

skandal

ONA NE VOLI SRBE, ON MRZI NOVAKA: Otkriven skandal, Nik Kirjos prevario devojku sa pevačicom albanskog porekla Ritom Orom?

Tenis -

Australijski teniser Nik Kirjos ponovo je u centru velikog skandala.

Zbog svađe sa devojkom Kjarom Pasari u hotelu morala je da interveniše i australijska policija.

Kjara je optužila Kirjosa da je "isti kao Saša Zverev", koji je optužen da je fizički i verbalno zlostavljao tadašnju devojku Olju.

Pasari je posle skandala u hotelu otkrila na društvenim mrežama da sumnja kako ju je teniser varao sa poznatom pevačicom albanskog porekla Ritom Orom.

"Slali su poruke jedno drugom i slali su slike međusobno. Ona je probala da ga ubedi da dođe kod nje kući", otkrila je Kjara.

Rita Ora je dobro poznata ne samo kao pevačica nego i kao neko ko stalno promoviše nezavisnost tzv. države Kosovo, a sada je imala podršku da zavede Kirjosa!

"Sigurna sam da bi njegova sestra obožavala da on bude sa njom. Lagao me je o svim ovim porukama i takođe ne znam da li je ikada otišao kod nje kući. Hvalio se prijateljima nedeljama o tome", istakla je ona.

Posle pomenutog skandala u hotelu policija je razdvojila Nika i Kjaru, koji će ostatak karantina morati da provedu u razdovjenim sobama.

Sva je prilika da će osvedočeni mrzitelj Novaka Đokovića morati uskoro da potraži novu ljubav.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track