ŠVAJCARCI IZVELI TEORIJU PO KOJOJ SE NOVAK MOŽDA VAKCIONISAO: Fotografija sa muzičkog festivala im je poslužila kao dokaz
Foto: Profimedia

glavna tema

ŠVAJCARCI IZVELI TEORIJU PO KOJOJ SE NOVAK MOŽDA VAKCIONISAO: Fotografija sa muzičkog festivala im je poslužila kao dokaz

Tenis -

Najava da će na narednom Australijan openu igrati samo teniseri koji budu vakcinisani protiv koronavirusa podigla je veliku prašinu i pokrenula lavinu priča oko vakcinalnog statusa najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića.

Napomena: Iako je u prvobitnom naslovu na portalu Kurir stajalo da je fotografija tenisera Novaka Đokovića na pomenutom letnjem festivalu "dokaz da se teniser vakcinisao", ovo ne odgovara činjenicama, i predstavlja samo jednu od teorija koji su plasirali švajcarski mediji.

Švajcarski list, Argauer Cajtung, napravio je novu teoriju oko Đokovića. U tekstu koji je naslovljen "Da li je bivši anti-vakser davno vakcinisan?", oni iznose razmišljanje da je Đoković možda već tajno vakcinisan.

Kao argument za ovu teoriju, list navodi da je Novak letos tokom US Opena bio na letnjem festivalu koji je održan u njujorškom Central parku, gde navode da su bili dozviljeni samo vakcinisani ljudi, a navode da je teško očekivati da je Novak dobio dodatnu propusnicu.

U teksu se zaključuje da što se Novak Đoković manje eksponira kada je u pitanju vakcinacija, i to što više ne zauzima bilo kakav stav, zapravo priznanje "poraza".

Đoković je preležao koronu, kojom se zarazio tokom serije turnira na Adria turu, koji je organizovao, a početkom pandemije izražavao je bojazan za rekaciju tenisera, ukoliko im vakcinacija bude nametnuta kao obaveza i uslov za igranje turnira.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track