NOVAK ĐOKOVIĆ NIJE ZAVRŠIO SEZONU! Ne samo da ćemo ga gledati u Parizu i Torinu, već će sa Srbijom napasti Dejvis kup
Foto: Profimedia

Nema dileme

NOVAK ĐOKOVIĆ NIJE ZAVRŠIO SEZONU! Ne samo da ćemo ga gledati u Parizu i Torinu, već će sa Srbijom napasti Dejvis kup

Tenis -

U vreme priča o vakcinaciji i pripremama za završetak sezone, jedno je sigurno - prvi teniserr sveta Novak Đoković nije završio sezonu i igraže na turnirima, saopštio je je tim za odnose sa medijima srpskog igrača.

To se dogodilo neposredno pošto je italijanski Tutosport na naslovnoj strani objavio: "Siner na Završnom turniru", ali je uz tu vest dodat tekst o tome da bi Đoković mogao čak i da propusti sve turnire do kraja sezone i tako otvori mesto Italijanu.

Dakle, Đoković za sada ostaje pri prvobitnom planu – 1. novembra čeka ga turnir u Parizu, gde bi osvajanjem titule mogao da završi sezonu na mestu broj 1 ATP liste.

Nakon toga će učestvovati i na Završnom masterstu u Torinu, iako su Italijani ovog četvrtka servirali potpuno drugačiju informaciju.

Prvi igrač planete ima plan i da sa Srbijom ponovo napadne trofej u Dejvis Kupu. Srbija je u grupi u Insbruku za rivale dobila Nemačku i Austriju i sa dve pobede bi mogla da obezbedi mesto u polufinalu koje će se nešto kasnije igrati u Madridu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track