ŽELIM TE MRTVOG! GOREĆEŠ U PAKLU, A JA ĆU SE SMEJATI DOK VRIŠTIŠ Novakov bivši trener strahuje za život! Čuvaju ga telohranitelji!
Foto: EPA

jezive pretnje

ŽELIM TE MRTVOG! GOREĆEŠ U PAKLU, A JA ĆU SE SMEJATI DOK VRIŠTIŠ Novakov bivši trener strahuje za život! Čuvaju ga telohranitelji!

Tenis -

Andre Agasi, legendarni američki teniser i bivši trener Novaka Đokovića, dobio je ozbiljne pretnje smrću od svoje starije sestre Rite (60).

Rita, koja je već duže vreme u katastrofalnim odnosima sa slavnim bratom, uputila je legendarnom teniseru niz gnusnih pretnji.

"Mrzim te jeb*no! Želim da te vidim mrtvog! Gorećeš u paklu, a ja ću se smejati dok ti budeš vrištao", glasila je poruka koju je navodno od starije sestre dobio Agasi, saznaje nemački "Bild".

Jezive pretnje stigle su u momentu kada Andre Agasi i njegova supruga Štefi Graf spremaju proslavu povodom obnove bračnih zaveta.

Rita je navodno besna na brata zbog njegovog odnosa sa njenim sinom Skjlerom.

Rita Agasi se pre dve godine javno odrekla sina, a Andre je stao sestrićevu stranu i pomogao mu je da stane na noge. Slavni teniser i njegova supruga su navodno pokušali da pomire majku i sina, ali nisu uspeli. Teniser je nakon toga pomogao 33-godišnjem sestriću i tako izazvao sestrin gnev.

Andre Agasi, Štefi Graf
foto: Profimedia

Zbog pretnji koje je dobio, Agasi je bio prinuđen da angažuje telohranitelje. Proslava zaveta zakazana je za 22. oktobar, a privatno obezbeđenje će se potruditi da sve prođe u najboljem redu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track