05:26

BOLJE DA PLATE RATNU ODŠTETU SRBIJI UMESTO ŠTO BLATE NOVAKA! Teniski trener brutalno o povezivanju Đokovića sa Kjuanon pokretom

brutalno iskren

BOLJE DA PLATE RATNU ODŠTETU SRBIJI UMESTO ŠTO BLATE NOVAKA! Teniski trener brutalno o povezivanju Đokovića sa Kjuanon pokretom

Tenis -

Čuveni list "Blik" objavio je skandalozan tekst u kom povezuje Novaka Đokovića sa kontroverznim Kjuanon pokretom (QAnon). O Noletovom uspehu, ali i napadima na njega razgovarali smo u Pulsu Srbije na Kurir televiziji sa teniskim trenerom Bogdanom Obradovićem i Vukom Brajovićem, teniskim komentatorom.

- Znamo da u svakom žitu ima kukolja. Ja njima postavljam direktno pitanje, a to je šta se sa ratnom odštetom koju duguju Srbiji? Novak je osvajao turnire, postao prvak sveta i nastaviće tako. Njima poručujem jednu prelepu rečenicu, lajte kerovi. Oni imaju ozbiljan kompleks koji se teško leči. Ovo ne bih ni nazvao napadom, ovo je više ono da se za dobrim konjem diže prašina. To su samo njihove gluposti a mi njima želimo da uživaju u Novakovim trijumfima - rekao je Obradović.

Bogdan Obradović
foto: Kurir televizija

Brajvić se složio sa Obradovićem i dodao da će uvek postojati oni koji će izmišljati laži kako bi osporili Novakov uspeh.

- Izdrazio bih svoje divljenje za reči koje je izgovorio Obradović. Novak u svetskim medijima ima dualnu pojavu, neki da cene i vole, nekima se ne sviđa npr kako se razdere na terenu ili kako pokupi lopticu. Mnogo je veći broj onih koji vole Novaka. Nažalost, ono sa čim se mi izuzetno iz medijskog dela tenisa susrećemo je uporno taj pokušaj da Novaku lažima natovare neke skandale. Ono što je Novak Đoković uradio za tenis i za Srbiju je na istorijskom dostignuću, mislim da će se za deset godina pokazati da je Novak bio najveći sportista svih vremena - kaže Brajović.

Bogdan Obradović
foto: Kurir televizija

Kurir.rs/M.L.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

03:59

NOVAK NEĆE UČESTVOVATI NA AUSTRALIJAN OPENU? Trener ODBRUSIO: To je jedino LOGIČNO, uspešni Srbi su oduvek bili POPLJUVANI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track