URNEBESNA SCENA U TORINU! Novak urlikom upao kolegi u intervju VIDEO
Foto: EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

NA to morate biti spremni

URNEBESNA SCENA U TORINU! Novak urlikom upao kolegi u intervju VIDEO

Tenis -

Organizatori Završnog mastersa u Torinu podelili su detalj kada je najbolji teniser sveta Novak Đoković. „upao“ u intervju kanadskom dubl igraču Robertu Fari.

Fara je na tribinama pričao o tome kako je Završni masters jedan od najboljih, ako ne i najbolji turnir u toku sezone. Objašnjavao je kako učešće na njemu podrazumeva konstantnost ekipe i dobru takmičarsku godinu.

Tek što je izgovorio kako je Završni masters nagrada za takvu sezonu, začuo se sa terena urlik Novaka Đokovića, kod kog se vidi velika želja da napravi što bolji rezultat, ali i dobra energija na treninzima.

Inače, Kanađanin se takođe takmiči u dublovima na Završnom mastersu u Torinu i upisao je trijumf u paru sa Huanom Sebastijanom Kabalom, protiv Džejmija Marija i Bruna Soareša.

Kao i Novak, takmiči se u „Zelenoj grupi“, s tim što se srpski igrač nadmeće u singlu sa Andrejem Rubljovom, Kasperom Rudom i od srede Kameronom Norijem, koji će na turniru zameniti Stefanosa Cicipasa, koji je zbog povrede lakta odlučio da se povuče iz daljeg takmičenja na Završnom mastersu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track