SPEKTAKULARNA UVERTITA ZA POLUFINALE: Zvereva pitali da prokomentariše meč sa Novakom, njegov odgovor će vas nasmejati DO SUZA!
Foto: Profimedia

hit

SPEKTAKULARNA UVERTITA ZA POLUFINALE: Zvereva pitali da prokomentariše meč sa Novakom, njegov odgovor će vas nasmejati DO SUZA!

Tenis -

Nemački teniser Aleksandar Zverev treći je učesnik polufinala Završnog mastersa u Torinu.

Nakon pobede na Hurkačom Nemac je zakazao okršaj sa Novakom Đokovićem u velikoj borbi za finale najvažnijeg turnira u sezoni.

"Uvek je moguće napredovati. I Novak Đoković, koji je 20-struki grend slem šampion, konstantno napreduje. Veliki igrači to rade", poručio je Zverev u izjavi posle meča.

Novak Đoković
foto: Profimedia

Upitan je bio Nemac i za duel protiv najboljeg igrača planete, a pitanje novinara glasilo je: "gde će biti odlučen taj meč", na šta je Zverev odgovorio:

"Biće odlučen ovde na teniskom terenu", našalio se Nemac, pa nastavio nakon što se voditelj ispravio u kojim aspektima igre će biti odlučen.

"Igrao sam protiv Novaka na svakom mogućem velikom turniru na betonu ove godine. Igrali smo u Australiji, igrali smo u Tokiju na Olimpijskim igrama i na US openu. Sada ćemo i ovde. Svi imamo naviku da igramo u završnicama velikih turnira, grend slemova, Olimpijskih igara. Verujem da će biti zabavno u subotu", poručio je Zverev.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track