POSLE PLASMANA U ČETVRTFINALE DEJVIS KUPA SRBIJA SAZNALA RIVALE: Evo ko čeka Noleta i drugove na putu do druge SALATARE!
Foto: TSS

Hvala Rusiji

POSLE PLASMANA U ČETVRTFINALE DEJVIS KUPA SRBIJA SAZNALA RIVALE: Evo ko čeka Noleta i drugove na putu do druge SALATARE!

Tenis -

Dejvis kup reprezentacija Srbije će među osam najboljih igrati protiv Kazahstana (sreda, 16h)

Zahvaljujući pobedi Rusije nad Španijom, Srbija je obezbedila učešće u četvrtfinalu Dejvis kupa kao jedna od najbolje dve drugoplasirane ekipe.

Protivnik će biti Kazahstan, a sada je i poznato koji bi sve rivali mogli biti Orlovima na putu do trofeja. Čini se, nimalo lak zadatak.

Dejvis kup tim Srbije se iz Inzbruka u Austriji seli u Madrid i učestvovaće u nokaut fazi takmičenja.

Dejvis kup, Novak Đoković, Viktor Troicki
foto: TSS

Što se Kazahstana tiče, do sada su u singlu nastupali Aleksander Bublik (36.na svetu) i Mihail Kukuškin, a dubl su igrali Golubjev i Nedovjesov, što će verovatno biti slučaj i u meču sa Srbijom.

Pre meča Srbija - Kazahstan igraće Italija i Hrvatska (29. novembra), zatim Velika Britanija i Nemačka (30. novembar), a dan posle srpske reprezentacije na teren će Rusija i Švedska.

Potencijalni parovi polufinala su Rusija/Švedska - Velika Britanija/Nemačka, odnosno Italija/Hrvatska - Srbija/Kazahstan. Ipak, do tada ima još da se igra, a sigurno će reprezentativcima Srbije prvi i jedini cilj biti da savladaju Kazahstance.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track