OBAVEZNA VAKCINACIJA I NA VIMBLDONU I ROLAN GAROSU? Američki novinar objavio moguću promenu pravila: Šta ovo znači za Đokovića?
Foto: Printskrin

spekulacija za sada

OBAVEZNA VAKCINACIJA I NA VIMBLDONU I ROLAN GAROSU? Američki novinar objavio moguću promenu pravila: Šta ovo znači za Đokovića?

Tenis -

Američki sportski novinar Adam Zagorija objavio je na svom Tviter nalogu nezvanične informacije koje ne idu na ruku Novaku Đokovću.

Zagorija se osvrnuo na intervju Srđana Đokovića, koji je rekao da Novak "verovatno neće igrati" na Australijan openu zbog "ucena i uslova", misleći na obaveznu vakcinaciju.

"Moguće je da će Rolan Garos i Vimbldon takođe pratiti isti trend i usloviti vakcinama učesnike turnira, što znači da bi Australijan open mogao da pokrene domino efekat".

Izvesno je da u Melburnu neće popuštati kada je u pitanju obavezna vakcinacija, iako se stidljivo pominje i mogućnost karantina od dve nedelje za one koji nisu vakcinisani. Srđan Đoković je napomenuo da je i ta opcija neprihvatljiva za Novaka.

Istaje da se vidi konačna odluka Novaka Đokovića koji bi trebao da brani titulu na Australijan openu koji je na programu od 17. do 30. januara. Ujedno bi Novak jurio desetu titulu u Melburnu i rekordni 21. Grend slem trofej. Ukoliko se i Vimbldon i Rolan Garos pridruže obaveznoj vakcinaciji, to bi moglo da izazove nesagledive posledice po karijeru Novaka Đokovića.

Kurir sport

Bonus video:

03:30

ČAST JE IGRATI ZA SVOJU ZEMLJU! Đoković uzbuđen zbog nastupa za Srbiju: Nedostajao mi je ovaj osećaj! 2

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track