HVALA BRAĆI RUSIMA: Srbija u društvu čuvenog Španca odradila prvi trening u Madridu, Lajović poručio: Navijali smo za njih sinoć!
Foto: Profimedia

dejvis kup

HVALA BRAĆI RUSIMA: Srbija u društvu čuvenog Španca odradila prvi trening u Madridu, Lajović poručio: Navijali smo za njih sinoć!

Tenis -

Dejvis Kup reprezentacija Srbije odradila je prvi trening u Madridu, nakon što je u prestonicu Španije doputovala iz Insbruka.

Pobedom Rusije protiv Španije, Srbija je dobila priliku da zaigra u četvrtfinalu kao najbolja drugoplasirana ekipa iz prethodne faze takmičenja.

Očekivanja od duela sa Kazahstanom koji je zakazan za sredu, izneo je Dušan Lajović.

- Ekipa Kazahstana je odigrala jako dobro u kvalifikacijama, mislim da neće biti lako, ali sa druge strane, znamo šta su naše vrline na terenu. Nadam se da ćemo uspeti da dobijemo taj meč, jer smo prethodna dva duela u Insbruku odigrali jako dobro.

Srpski teniser je poručio da će ekipa učiniti sve kako bi iskoristila šansu koja joj se ukazala.

- Trenirali smo prvi put ovde u Madridu, proveli smo dobro dan, putovali smo. Malo smo umorni od puta i treninga i navijali za braću Ruse. Uz puno sreće smo se našli u četvrtfinalu. Bilo je potrebno da se poklopi dosta stvari da bi prošli. To se i desilo i nadam se da ćemo sada da iskoristimo šansu koja nam je naknadno data - zaključio je Lajović.

Fernando Verdasko, Dušan Lajović
foto: TSS / Neda Miletić

Zanimljivo je da je trening reprezentacije Srbije posetio čuveni španski teniser, Fernando Verdasko.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track