POBEDIO SAM ĐOKOVIĆA DVAPUT I POSTAO NEPOBEDIV! Zverev se osilio i sada PRETI: Hoću da skinem Novaka sa prvog mesta ŠTO PRE!
Foto: Profimedia

opa!

POBEDIO SAM ĐOKOVIĆA DVAPUT I POSTAO NEPOBEDIV! Zverev se osilio i sada PRETI: Hoću da skinem Novaka sa prvog mesta ŠTO PRE!

Tenis -

U uzbudljivoj sezoni za nama Aleksander Zverev je dominirao uz Novaka Đokovića i Danila Medvedva.

Nemački teniser je prezadovoljan učinjenim, a nada se da bi uskoro sa trećeg mogao da skoči na prvo mesto ATP liste.

Naravno, za to je potrebno da u 2022. godini napravi još bolje rezultate, a čak ni to mu ne bi bila garancija da će preći preko Đokovića i Medvedeva. Ipak, šest titula u 2021. godini predstavljaju dobar zalet za budućnost.

- U poslednjih šest meseci dominirali smo Novak, Danil i ja. Verujem da ćemo taj trend nastaviti tokom naredne sezone. Stekao sam mnogo samopouzdanja onim što sam postigao ove sezone, a najveći napredak napravio sam mentalno. Osećam se mnogo opuštenije na terenu i spreman sam da pokažem svima za šta sam sposoban. Pobede nad Đokovićem u Tokiju i Torinu učinile su me nepobedivim - poručio je Zverev u dodao:

Novak Đoković, Aleksandar Zverev
foto: Profimedia

- Postoje dve stvari koje još nisam postigao. Osvojio grend slem i postao broj jedan u svetu. Nadam se da ću ka tome krenuti u Australiji.

Dvadesetčetvorogodišnji Zverev, po pitanju osvojenih turnira je odigrao najbolju sezonu u karijeri.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track