10:13

Čuveni teniski stručnjak objasnio pozadinu napada na Novaka, pa OTKRIO DETALJ

OPET GA CENZURIŠU

NARATIV ENGLEZA JE KRITIKOVATI ĐOKOVIĆA ZBOG STAVOVA! Teniski stručnjak objasnio odvratne napade na Novaka, pa OTKRIO OVAJ DETALJ

Tenis -

Tema broj jedan u svetu tenisa je ponovo Novak Đoković. Naime, čuveni Roni O Saliven, prema mnoima najbolji igrač snukera u istoriji, je sebe uporedio sa Đokovićem, Mesijem, Vudsom, Nadalom.

Popularni sajt Eurosport namerno je izostavio Đokovića iz naslova teksta i odlučio da njegovu izjavu prenese i da potpuno neopravdano i bespotrebno iz naslova izbaci Đokovićeva, kao da nije ni pomenut.

Vuk Brajovic
foto: Kurir Televizija

- Čudni su razlozi zbog čega se sve to dešava. Narativ je kritikovati Novaka Đoković, zbog njegovih stavova. Živimo u vremenu vrhunskog tenisa, sve trojice tenisera. Bilo je zanimljivo poslednjih 13 godina pratiti tenis. Novak, definitivno, nema tu vrstu poštovanja koje zaslužuje. Mnogi velikani sporta isztiču da je neprikosnoven. Činjenica je da je on svoje grenslemove osvajao u vreme kada su njegovi protivnici bili na vrhuncu karijere - kaže za televiziju Kurir Vuk Brajović, teniski stručnjak.

Vuk Brajovic
foto: Kurir Televizija

- Novi teniseri su zaista sjajni - Medvedev, Zverev, Cicipas. Ima i sjajnih drugih igrača. Lepo je što dolazeća generacija ima poštovanje prema Đokoviću, naravno i prema Rafaelu Nadali I Rodžeru Federeru - rekao je Brajović.

Vuk Brajovic
foto: Kurir Televizija

Onda je čuveni teniski stručnjak obznanio jedan zanimljiv detalj o Noletu.

- Novak voli da kasni na konferncije. Ne znam da li voli, ali to mu je običaj. Voli da priča sa medijima, medijski je veoma dobro potkovan. Kad ne želi da priča o nečemu, nećete o njemu izvici ni reč. Ono što se nazire poslednjih dana je da se ipak dešavaju dinamični pregovori iza kulisa - kaže on kada je govorio o Australijan openu.

Vuk Brajovic
foto: Kurir Televizija

Podsetimo, Roni je osvojio Gran pri u Koventriju i to je njegova 38. velika titula i trenutno je na trećem mestu najboljih snuker igrača na svetu i kao jedan od najboljih koji je ikada igrao snuker njegovo poređenje sa velikanima je skroz na mestu.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

03:30

ČAST JE IGRATI ZA SVOJU ZEMLJU! Đoković uzbuđen zbog nastupa za Srbiju: Nedostajao mi je ovaj osećaj! 2

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track