IZBACILA BARBARU ŠET! Nekada najlepša teniserka sa Matsom Vilanderom vodi ovogodišnji AO! VIDEO
Foto: Printskrin

Francuska lepotica rešeta igrače

IZBACILA BARBARU ŠET! Nekada najlepša teniserka sa Matsom Vilanderom vodi ovogodišnji AO! VIDEO

Tenis -

Ovogodišnji Australijan open doneo je brojne promene, a jedna od njih je i novo lice u medijima koji pokrivaju ovaj veliki događaj.

Pomalo u senci priče oko statusa Novaka Đokovića teče priča o Aliz Lim, 31-godišnjoj francuskoj lepotici.

Aliz se pridružila proverenom timu stručnjaka sa Eurosporta koji godinama prate Grend slem turnire, među kojima su Boris Beker, Mats Vilander, Barbara Šet, Džon Mekinro, Džoana Konta, Aleks Koreča...

Ona je sa Matsom Vilanderom domaćin u studiju, a čuvena Barbara Šet je dobila novu ulogu.

Francuska lepotica, rođena u Parizu, i dalje je aktivna teniserka, doduše sa skromnim položajem na listi. Maksimum je dostigla 2016. godine kada je bila 148. na svetu. Valjda, shvativši da neće imati previše uspeha, okrenula se televiziji.

Verovatno je tako primetio i čuveni Toni Parker, sa kojim se Aliz zabavlja od prošle godine. Četvorostruki NBA šampion je prvi objavio da su u vezi. Parker iza sebe ima veze sa velikim imenima, bio je oženjen glumicom Evom Longorijom, a razveli su se jer ga je ona uhvatila u seks skandalu sa ženom bivšeg saigrača.

Nije dugo trajao ni njegov drugi brak sa Aksel Fransin, sa kojom ima dvoje dece.

Aliz su pre desetak godina smatrali za jednu od najlepših teniserki sveta i poredili su je sa Anom Ivanović. Pre nekoliko godina je bila u vezi sa zemljakom teniserom Žeremijem Šardijem.

Australijan open je počeo u ponedeljak 17. januara.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track